Frame 891 4

Flydemørtler

RM Coating ApS er blandt de førende gulventreprenører inden for flydemørtler (selvnivellerende gulve eller tyndpudsgulve), dvs. gulve i flydemørtel og flydeanhydrit. Det er gulve, som overholder snævre tolerancer og har optimal planhed.

Flydemørtler er lige velegnet ved nybyggeri og renoveringsopgaver, og anvendes bl.a. i kontorer, institutioner, forretninger, lagerlokaler, værksteder, udstillinger og boliger.

Gulvene udføres oven på beton, betonelementer, træbjælkelag, fliser, klinker, varmeisoleringslag og dæmpningsmaterialer. De er optimalt underlag for tæpper, linoleum, vinyl, træ, fliser og klinker, maling eller epoxy.

De færdige flydegulve er gangbare allerede efter få timer, uanset lagtykkelse. Den endelige udtørring af gulvene til efterfølgende belægning og slutbehandling er afhængig af den enkelte opgave, herunder lagtykkelse, temperatur og udtørringsforhold på byggepladsen. 

DSCF7648 1280X853

Kontakt os

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt
Img 7417

Skal du bruge mere end fugefrie gulve?

Kræver projektet mere end blot fugefri gulve, er vores søsterselskaber OWI Gulve og DR Gulve klar til at hjælpe dig helt i mål. De leverer tilpassede gulvløsninger til alt fra både kontor til industri. Lær mere om søsterselskaberne ved at klikke på deres logoer nedenfor.

Udviklet af attityde.dk