Valg af gulvebelægning

Dit valg af gulvbelægning afgøres af flere faktorer omkring sikkerhed, holdbarhed, hygiejne og funktionalitet.

Fugefri belægninger som polyurethan og epoxy har mange fordele med sig. Da der ikke er synlige fuger eller samlinger, er det let at rengøre, hvilket er essentielt på hospitaler, fødevarefabrikker og restauranter. Samtidig har det en ekstremt god holdbarhed over for slid, stød og kemiske påvirkninger.

Derudover har både polyurethan og epoxy hurtige hærdningstider, hvilket gør dem ideelle til projekter, hvor der kræves minimal nedetid eller hurtig installationsproces.

Flydemørtler giver fleksibilitet i valg af gulvmaterialer, da den kan anvendes på de fleste typer underlag, fx beton og træ. I renoveringsprojekter kan flydemørtel også bruges til at udligne større niveauforskelle eller skævheder i eksisterende undergulve. Samlet set sparer processen tid, da der ikke er behov for yderligere forberedelse af undergulvet efter flydemørtlen er hærdet. De færdige flydegulve er gangbare efter få timer.

Hos RM Coating har vi mere end 15 års erfaring med både fugefri belægninger og flydemørtler. Kontakt os i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

DSCF7589 1280X853
Img 7417

Skal du bruge mere end fugefrie gulve?

Kræver projektet mere end blot fugefri gulve, er vores søsterselskaber OWI Gulve og DR Gulve klar til at hjælpe dig helt i mål. De leverer tilpassede gulvløsninger til alt fra både kontor til industri. Lær mere om søsterselskaberne ved at klikke på deres logoer nedenfor.

Udviklet af attityde.dk