Frame 891 1

Design Gulve

Designgulve er et alsidigt valg til en bred vifte af kommercielle og offentlige miljøer. Blandt andet har RM Coating lagt gulve for sports-, mode-, tøj- og skobutikker, showrooms, udstillingslokaler, restauranter, kantiner, cafeer, receptioner, foyerer og indgangspartier, gangarealer, undervisningslokaler, kontorer, direktions- og mødelokaler, biblioteker, gallerier og museer, samt musik- og kulturhuse blandt andre.

Designgulve er tiltænkt til både at være funktionelle og æstetisk tiltalende mens det på samme tid er  designet til at være praktiskt og holdbart. Det gør det blandt andet velegnet til områder med høj trafik og spild, da gulvene kan modstå slid, pletter og daglig slitage og er nemme at vedligeholde med passende efterbehandlinger som voks/polish, polyurethanlak eller epoxy.

På den anden side tilbyder designgulve et bredt udvalg af æstetiske muligheder, herunder forskellige farver, mønstre og teksturer, der giver mulighed for at skabe et unikt og stilfuldt udseende i ethvert rum. Designgulve kan naturligvis altid tilpasses til specifikke krav og behov i forskellige miljøer.

DSCF7648 1280X853

Kontakt os

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt
Img 7417

Skal du bruge mere end fugefrie gulve?

Kræver projektet mere end blot fugefri gulve, er vores søsterselskaber OWI Gulve og DR Gulve klar til at hjælpe dig helt i mål. De leverer tilpassede gulvløsninger til alt fra både kontor til industri. Lær mere om søsterselskaberne ved at klikke på deres logoer nedenfor.

Udviklet af attityde.dk