DSCF7608

Om os

Hvem er RM Coating?

RM Coating er specialister i fugefri gulve og flydemørtler med mere end 15 års erfaring i branchen. Vi leverer og monterer løsninger til alt fra nybyggeri over renovering til vedligehold af eksisterende gulve herunder epoxy, polyurethangulve, designbelægninger og flydemørtler.

Gennem årene har vi samlet stor erfaring med at håndtere alt fra mindre erhvervsprojekter til større opgaver i industri. Det medfører også et naturligt speciale i gulve til miljøer med høje krav til kemisk og mekanisk holdbarhed. Derfor har vi ingen grænser eller krav til dit projekt, og vi er altid klar på en snak om dine behov.

Vi lever nemlig på at levere høj kvalitet. Derfor er det også vigtigt for os at give grundig dialog og rådgivning, hvor der er behov for det  – også efter gulvet er lagt.

DSCF7614 1280X853

Et tæt samarbejde

RM Coating har et tæt samarbejde med OWI og DR Gulve - faktisk er det så tæt, at vi sidder side om side både fysisk og i mange projekter. For os betyder det, at vi kan trække på et væld af erfaring på de projekter, vi ikke arbejder sammen om. Omvendt betyder det så også, at vi kan levere hele underbygningen som én samlet løsning, hvor der er behov for det. 

Særligt i helt store byggeprojekter, hvor der normalt er mange bindeled, betyder det, at du kun har én kontaktperson til underbygningen. For os alle handler det om at kunne give dig og dit erhvervsprojekt så meget fleksibilitet og vejledning som muligt.

OWI
8803D853 A21f 45Ba 88Ba Ff7d347a9a9a 2
DSCF7575 1280X853
Img 7417

Skal du bruge mere end fugefrie gulve?

Kræver projektet mere end blot fugefri gulve, er vores søsterselskaber OWI Gulve og DR Gulve klar til at hjælpe dig helt i mål. De leverer tilpassede gulvløsninger til alt fra både kontor til industri. Lær mere om søsterselskaberne ved at klikke på deres logoer nedenfor.

Udviklet af attityde.dk